Helgens största händelse – Prinsen av Malmö har anlänt, unge herr Blixberg. Som vi väntade! Jag hann bli nervös på kuppen – trots att Katarinas underbara syster Cissi uppdaterade mig med jämna mellanrum. Men WORTH WAITING FOR! STORT GRATTIS, Katarina, till den bästa presenten någonsin. Igår var första dagen på ditt nya liv! smiley. Zoë längtar efter både matte och lillebror och är så otålig att hon fick hänga med fam. Johansson på äventyr idag. Jag är säker på att hon charmade dem ordentligtsmiley.

Jag tror att vi räknar in lillprinsen i familjen. Barnen räknar ju alltid in Katarina i familjen – så jag undrar vad jag blir… Får hitta på något! Erbjöd mig att bli faster eller farmor (farmor känns såklart lite gammalt för en 29-åring…). Det kan han väl behöva en? En faster för mycket kan man väl aldrig få?

Idag slog Igor (Aberlours Yesterday) till och blev BIR med Cert på Stockholm INT. GRATTIS Ing-Marie!

Nu är det dags för huliganerna att lämna boet. Ljuvliga men högljudda smiley.7 små dvärgarsmiley.