Vilken omtumlande påsk detta varit. Valpar har flyttat och Eliot kom till världen. Jag har dessutom fått två systrar. Jo, det måste jag ha fått, för Katarina sa att ”eftersom det verkar vara ok att välja sin egen släkt så fick jag bli Eliots moster”. Då måste jag fått två systrar också (eller tre, men jag vet inte om Katarinas storasyster är införstådd med detta, så vi tar det lite lugnt).

Detta är således min yngsta syster Cissi, som roat mig den senaste månaden med roliga filmer. Jag har skrattat, hostat och kräkts om vartannat.Detta är min andra lillasyster. Och då måste jag automatiskt bli moster till Zoë också kom jag just på. Och så lille Eliot som det hela startade med. Tjatet om att vara släkt alltså. Tänk att det alltid lönar sig att tjata smiley.

Zoë var överlycklig att få träffa sin matte och sin nya lillebror, men följde glatt med mig hem igen eftersom Kata behöver ta igen sig efter snittet.

I vanlig ordning glömde jag. Den här gången att fota. Bara Dexters familj kom med på bild. Dexter bor med familjen Hansson i Bunkeflostrand.

Endaste tre valpar är kvar på Sockengatan. Två flyttar imorgon och den sista på lördag. Då lägger sig lugnet… visst ja, Shandi bor kvar…