Igår flyttade sista valpen. Oj vad tomt och tyst det blev! Men Lasse och Suzie var nog glada att få hem sin lilla Chilli. Det var väldigt mysigt att ha bara en valp kvar lite extra. I vanlig ordning glömde jag att fota, men ett par kom jag ihåg.Så här lyckligt blev Baldo när han fick åka hem med Lone och Torben. De bor i Valby utanför Köpenhamn.

ZsaZsa fick flytta hem till familjen Ferhm i Dalby. Det är jättekul att Katarina (Zoës matte) och Malin är vänner sedan länge och Malin hittade mig utan Katas hjälp smiley.

Sedan kom Kalvin hit och klippte sig. Han har hunnit bli stora killen, snart 11 månader. Det var ju lite onödigt att jag lyckades tappa klippmaskinen i betonggolvet så att den funkar mindre bra nu… Jag har två maskiner som funkar halvdåligt båda två… Det är inte jättelätt att klippa då.

Men det gick att klippa Pedro ändå. Jättefin kille på 3 år!

Och Malte som kom hit med sina ”föräldrar”, våra vänner Gunilla och Lasse, igår och åt middag. Malte bodde hos oss sina första tre år. Nu är han en gammal westiefarbror på dryga 12 år – men pigg som en nötkärna. Han blir inte alltför vacker när jag klipper honom…

På dagen igår var Ola och jag med Annie på hopptävling. Blandat resultat, men hon var jätteduktig.https://youtube.com/watch?v=2S_6qTf9HtA%3Ffeature%3Dplayer_detailpage

Jag är helt värdelös på att komma ihåg födelsedagar… Min Dylankull – Bombi, Chelsea, Cocos, Buster, Laban, Ekko, Chico, Ossios och Scot i hundhimlen – fyllde 5 år i fredags. Grattis i efterskott.