I fredags åkte jag och Shandi (samt Bella, Zoë, Katarina och lillprinsen) till Halmstad och tog en privattimme för duktiga Hanna Nilsson. Hanna såg jag första gången i Bjuv när Helene och jag var där och tävlade (när Bella tog sitt Lp 2009?). Helene ledde länge – men så var det en ung, blond tjej med en söt golden som gled in på planen och gjorde den snyggaste uppvisningen vi sett. 197 poäng och klassvinst såklart. Mmm. Lika duktig som hon är att träna själv är hon på att förmedla sina kunskaper. TACK Hanna för en inspirerande timme.Sen var det ju inte Hannas fel att Shandi plötsligt blev lite okoncentrerad när Hannas hönor kom gående. Den j…a hunden kunde inte låta bli att jaga lite liv i dem…Sen blev det snöre på ett tag!Efter en härlig timme i mindre härligt väder åkte vi vidare till Älmhult. Där hämtade jag 28 kg död kossa (www.lokalkott.se) och vi hälsade på Jeanette Svensson, fick lite gofika och tittade på hennes nya fotostudio. NICE. Tack Jeanette!

Träningen gav mersmak, så igår var vi på klubben och tränade och idag var det miljöträning (Shandi är väldigt lättstörd!) på hopptävlingen i Viarp. Alicia hoppade en felfri runda. Duktig tjej!