Det var väldigt kul att få komma iväg på tu man hand med Helene ett par dagar. Det är inte så ofta vi har tid att ses och vi har för det mesta en tid att passa båda två. Nu hade vi tre dagar tillsammans – och som grädde på moset fick vi lite sol och värmesmiley. Och det var en annorlunda upplevelse att bli stoppad av 10-talet kravallpoliser mitt i natten i den spanska ödemarken…

Vi bodde i Ubrique ett par nätter och som vanligt var det väldigt högt tempo och mycket mat. Här sitter vi på en uteservering i Ubrique. Vi fick också följa med på utställning – och visa hundar. Här visar Helene ”Sofi”, en söt liten tik som är väldigt matintresserad :).

Vi träffade mycket folk, många nya, trevliga bekantskaper! Den här gulliga killen, t ex, som vann BIS-titeln med sin valp (annorlunda regler än här hemma!).

Och Ruben hade jättetrevliga hundar! Här är det ”Fira” som klättrar.

Det är en rätt häftig upplevelse att se en perro dyka. Allegria är expert! Murdo är inte så dålig han heller! På söndagen åkte vi till Malaga och plockade upp den här tjejen hemma hos Raùl (kennel de Aronagua). Han och Jesus (som fött upp henne) var supertrevliga och oerhört seriösa. Ella Fitzgerald heter hon och skall samägas med Pernilla med familj i Höllviken. De var här och hämtade henne idag. Hon är sjövild smileyDen här söta killen (och en svart syster) kommer också att flytta till Sverige (Minnepy’s).

Men jag fick med mig de är små djuren också smiley. Hanvalpen (nederst) kommer att flytta till Karin m. fam. i Åkarp. Man blir väldigt törstig i Spanien. Vi kunde ju ha druckit upp det goda och dyra vinet istället som de snodde av mig i säkerhetskontrollen i Malaga…