Vi var i Hässleholm på utställning igår. Stort grattis till Marita Palmqvist som tog hem både BIR och BIM. Jodie är en fantastiskt söt tik.

Fast jag avskyr att förlorasmiley. Men kritiken kan jag inte klaga på: ”Championtik värdig sin titel. Feminint huvud med trevligt uttryck. Utmärkt hals och rygglinje. Utmärkta vinklar fram och bak. Välutvecklad kropp. Utmärkt päls. Utmärkta rörelser. Flott presenterad.” Dömde gjorde Filip Johnsson.

Det var extremt varmt och kvavt. Trevligt runt ringen som vanligt. Jag konstaterade att jag åkte hem med samma hund jag kom dit med. Den absolut bästa och absolut vackraste i mattes helt objektiva ögon!

Vi pysslar med en bedömningssport där det är domarens tycke och smak som avgör. Ett par bilder nedan från Danmark – där Moa Persson (och norska gruppdomaren Anne Livö.. eller vad hon nu hette) tyckte att Shandi var bättre än de hundar som vann igår smiley. Jag tror att jag helt objektivt gillar Moa Persson (fast jag inte gjorde det förra året när Shandi ”bara” fick Excellent utan CK i Västerås). Hahahahaha. Jag är så oerhööööört objektiv när det gäller min bruna prinsessasmiley.